Evenementen
wo.
01.
05

Pop-up restaurant de GastroFabrique

Wanneer
woensdag 1 mei
t/m vrijdag 31 mei
14:00 tot 14:00

Waar
Hazemeijer Hengelo
F. Hazemeijerstraat 400
7555 RJ Hengelo

Pop-up restaurant de GastroFabrique

In de ‘oude’ fabrieken van Hazemeijer vind je in de maand mei pop-up restaurant, de GastroFabrique. Een nieuw concept van De Gusteau Hospitality Groep van SVH Meesterkok Lars van Galen. De talenten, keukenchef Leon Spijkerman en gastvrouw Emma Cimballi, uit het team van ‘t Lansink zullen deze maand het Tubantia Lezersmenu verzorgen. Zoals je van ze kan verwachten doen ze wat extra’s en serveren zij een culinair 4-gangen menu.

De gehele maand lang, 6 dagen per week (woensdag t/m maandag) zijn zij geopend op vaste tijden. Reserveren kan om 14.00 uur, 17.00 uur of 20.00 uur. Reserveer via deze website, per mail of telefonisch via 074-3030900. U wordt op deze vaste tijden verwacht. Het Speciale 4-gangen Tubantia Lezersmenu bedraagt € 29,50 per persoon. Dit is inclusief 2 glazen wijn en koffie/thee als afsluiting. Wenst u een extra glas wijn? Deze bedraagt € 3,75 per glas of € 18,50 per fles Tevens kunt u een ambachtelijke broodje en boter erbij bestellen à € 4,50 per plankje.

 

gastrofabrique.com

2019-05-01 14:00:00 2019-05-31 14:00:00 Europe/Amsterdam Pop-up restaurant de GastroFabrique Pop-up restaurant de GastroFabrique, F. Hazemeijerstraat 400, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen