Evenementen
za.
16.
03

Politiek tijdens DemoCrazy

Wanneer
zaterdag 16 maart, 20:00 tot 23:59

Waar
Jongerencentrum Cerberus
Koekoekweg 18
7557 PH Hengelo

Politiek tijdens DemoCrazy

Zaterdag 16 maart organiseert Jongerencentrum Cerberus in samenwerking met Provincie Overijssel en Waterschap Vechtstromen het DemoCrazy Festival. Tijdens DemoCrazy kun je Mario Kart spelen tegen de politici, meedoen aan een pubquiz en informatie verkrijgen over de waterschappen en provinciale staten. Zelfs de burgemeester en commissaris van de koning zullen aanwezig zijn deze avond. Het doel van het festival is om meer jongvolwassenen te betrekken bij de verkiezingen van 20 maart.

Ben je goed in Mario Kart of heb je de kennis om een pubquiz te winnen? Dan hebben wij goed nieuws! Deze avond zijn er een aantal prijzen te winnen. Voor Mario Kart is dit een bon van €150,- van GameCenter The Basement, een bon van €150,- van De Dondersteen of een bon van €50,- van Popeye.

Jongerencentrum Cerberus

Cerberus is een zelfstandig jongerencentrum dat al meer dan 50 jaar bestaat. Het jongerencentrum draait volledig op vrijwilligers en zo min mogelijk subsidie. Elk weekend organiseert Cerberus uiteenlopende evenementen, neem bijvoorbeeld karaoke-avonden, Bandnights, pubquizzen en nog veel meer.

Bekijk de Facebookpagina van Cerberus voor meer informatie over deze politieke, gezellige avond.

jcerberus.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen