Evenementen
ma.
17.
06

Politiek Café – Hengeloos Peil

Wanneer
maandag 17 juni, 19:00

Waar
Brasserie So Nice
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Politiek Café – Hengeloos Peil

Maandag 17 juni is er weer het Politiek Café – Hengeloos Peil bij Brasserie So Nice in Hengelo. Aan de gesprekken en discussie in Hengeloos Peil wordt deelgenomen door smaak- en opiniemakers uit de Hengelose politiek en het maatschappelijk, sociaal of cultureel leven in Hengelo.

Hengeloos Peil

De Twentsche Courant Tubantia, Radio Hengelo TV en Schouwburg Hengelo hebben gezamenlijk het initiatief genomen tot een nieuw politiek café. Onder de titel Hengeloos Peil wordt het politiek café elke tweede maandag van de maand live uitgezonden vanuit Brasserie So Nice in Schouwburg Hengelo.

Wie de uitzending wil bijwonen is welkom vanaf 18.30 uur. De toegang is gratis. Elke uitzending wordt live uitgezonden via Radio Hengelo TV en is terug te zien via de social media-kanalen van de omroep. Hengeloos Peil wordt daarnaast elke maandag op de radio uitgezonden vanuit de studio van Radio Hengelo TV.


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen