Evenementen
zo.
08.
12

Pianorecital Camiel Boomsma

Wanneer
zondag 8 december, 16:00 tot 16:00

Waar
Waterstaatskerk
Deldenerstraat 20
7551 AG Hengelo

Pianorecital Camiel Boomsma

Programma

Liszt Liebesträume S 451 No. 3
Années de Pèlerinage, Première Année Suisse: Vallée d’Obermann
Au bord d’une source
Études d’ Exécution Transcendante: étude no 12: “Chasse-Neige”, andante con moto
étude no. 10 “Appassionata”, allegro agitato

Schubert Gretchen am Spinnrade (arr. Franz Liszt for piano solo)
Four Impromptus, D. 899, Op. 90: No. 1 in c
No. 2 in Es
No. 3 in Ges
No. 4 in As

Het leven van Camiel Boomsma als musicus staat volledig in het teken van de zoektocht naar de binnenkant van muziek, daar waar zich de essentie van een stuk bevindt. Zo wil hij zijn publiek aanspreken en in vervoering brengen. Hij ziet zichzelf als de brug van componist naar luisteraar. Die binnenkant zit diep. Het is een lange, uitdagende zoektocht vol obstakels. Een zoektocht naar de kern, de essentie, naar een aller binnenste dat uiteindelijk het ongrijpbare grijpt en het onzichtbare laat zien. Voor zijn nieuwste album Musings is hij geprezen om zijn poëtische en fantasierijke spel en wordt hij vergeleken met Radu Lupu en Maria João Pires. De Volkskrant schreef: “…aan Boomsma’s vingers kleeft fluweel…”.

Kijk voor meer informatie op www.kamermuziek-hengelo.nl.


2019-12-08 16:00:00 2019-12-08 16:00:00 Europe/Amsterdam Pianorecital Camiel Boomsma Pianorecital Camiel Boomsma, Deldenerstraat 20, , Hengelo
Pianorecital Camiel Boomsma


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen