Evenementen
zo.
24.
02

Verrassingsfeest voor Peppa Pig

Wanneer
zondag 24 februari, 11:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Verrassingsfeest voor Peppa Pig

Het is groot feest! Slingers en ballonnen vullen de hele kamer. Een grote chocoladetaart staat op tafel. Het wordt een hele bijzondere dag. Samen met haar broertje George en haar vriendjes speelt Peppa vrolijk buiten. Maar dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing. Peppa heeft geen idee wat het kan zijn, jij wel? Beleef met Peppa de leukste avonturen in de gezellige familiemusical ‘Verrassingsfeest!’ met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoe dansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen. De super schattige handpoppen, kleurrijke decors en vele spannende verrassingen maken de voorstelling tot een groot feest voor de hele familie! Natuurlijk komt Peppa ook na afloop naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!

Natuurlijk komt Peppa ook na afloop naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!

Wil jij ook net als Peppa Pig zo’n mooie feesthoed? Iedereen mag zijn of haar eigen feesthoedje knutselen en versieren in de foyer van de schouwburg. Samen maken we er een feestelijke middag van! Jij komt toch ook?

De voorstelling is om 11.00 uur en om 14.30 uur.
Zie onderstaande link voor meer informatie.

www.schouwburghengelo.nl/theater/verrassingsfeest-2-peppa-pig/24-02-2019-11-00

2019-02-24 11:00:00 2019-02-24 16:00:00 Europe/Amsterdam Verrassingsfeest voor Peppa Pig Verrassingsfeest voor Peppa Pig, Beursstraat 44, , Hengelo
pig


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen