Evenementen
do.
14.
02

Waarvan Akte! brengt passie

Wanneer
donderdag 14 februari, 20:00 tot 22:00

Waar
Chez Ratatouille
Drienerstraat 26-28
7551 HH Hengelo

Waarvan Akte! brengt passie

Waarvan Akte! komt met de improvisatieshow Passie. Passie is iets dat je eindeloos kunt doen, waarvan je droomt en waarvan je helemaal warm en zacht wordt van binnen. Zoals postzegels verzamelen. De een z’n passie is de ander z’n anticlimax zeg maar. Genoeg inspiratie waarmee je op donderdagavond 14 februari vanuit het publiek de improvisaties van Waarvan Akte! kunt voeden. En nee – de spelers zullen de schijnwerpers niet op jou richten. Alleen op zichzelf – dat is (gek genoeg) hun passie.

Je bent op Valentijnsdag van harte welkom in het gezellige verborgen theatertje Chez Ratatouille achter de ‘Vandaag Concept Store’ – of je nu verliefd bent of niet!

Kaarten aan de deur € 6,50. Inloop vanaf 19.30 uur.

www.facebook.com/waarvanakte

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen