Evenementen
vr.
09.
11

Panama Pictures – Requiem for lost things

Wanneer
vrijdag 9 november, 20:00 tot 23:59

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Panama Pictures – Requiem for lost things

In dit eigen universum tarten de mannen van Panama Pictures alle wetten van de zwaartekracht. Mensen, spullen, momenten, idealen, we raken ze kwijt – van sommigen weten we dat we ze verloren zijn, maar ons wispelturige geheugen speelt ons parten en soms weten we het gewoon niet meer. Je kiest niet wat je wel of niet bijblijft en je herinneringen zijn onbetrouwbaar.

De dansers en acrobaten van Panama Pictures ontmoeten elkaar in parallelle werelden. Een bijzonder architectonisch decor verdeelt de ruimte in verschillende lagen. Ze dagen elkaar uit met spannende lucht- en vloeracrobatiek en vinden hun troost in saamhorigheid.

meer informatie en kaartjes

Voor meer informatie en kaartjes kun je kijken op de website. 

 


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen