Evenementen
di.
16.
07

Oyfo Zomeractiviteiten

Wanneer
dinsdag 16 juli
t/m donderdag 29 augustus
12:30 tot 15:30

Waar
Oyfo Techniekmuseum
Industriestraat 9
7553 CK Hengelo

Doemiddagen

Tijdens iedere schoolvakantie kun je in het techniekmuseum technische Doepakketjes maken! Je kunt met het door jou uitgezochte pakketje aan de slag in één van de Doe-lokalen op de 2e verdieping. Hier kun je het pakketje onder deskundige begeleiding in elkaar zetten. Je maakt kennis met allerlei leuke technieken zoals solderen, je ontdekt hoe zonne-energie werkt of hoe je jouw robotje laat bewegen.

Er is de hele zomervakantie, van 16 juli t/m 29 augustus, iedere dinsdag en donderdag een Doemiddag van 12.30-15.30 uur.

Transformeer jezelf tot held of monster bij Mutant Me!

Heb je altijd al willen weten hoe jij eruit zou zien met tien hoofden? Of vijf armen? Of -tig benen? Kom een selfie maken en transformeer jezelf tot held of monster! Met de fotografie installatie Mutant Me kan je de meest bizarre foto-collages maken met jezelf en je vrienden en familie als basismateriaal. Je bent als kunstenaar bezig voor een groot videoscherm en ziet jezelf steeds verder muteren. Met een afstandsbediening neem je foto’s van jezelf. Door de afstand van jou tot de camera te veranderen kun je delen van jezelf in de voor of achtergrond van de collage plaatsen. Het ‘zelfportret’ dat je zo maakt kun je via een link naar je eigen mailadres sturen. Mutant Me is in ons techniekmuseum van 13 juli t/m 25 augustus en is doorlopend te bezoeken.
Lees meer over deze 2 toffe zomeractiviteiten: https://www.oyfo.nl/zomer


2019-07-16 12:30:00 2019-08-29 15:30:00 Europe/Amsterdam Oyfo Zomeractiviteiten Oyfo Zomeractiviteiten, Industriestraat 9, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen