Evenementen
za.
14.
12

Oyfo X-MAS

Wanneer
zaterdag 14 december, 14:30 tot 16:00

Waar
Oyfo Techniekmuseum
Industriestraat 9
7553 CK Hengelo

Oyfo X-MAS

Een leuke kerstworkshopmiddag bij Oyfo Kunst & Techniek.Op zaterdag 14 december is bij Oyfo Kunst & Techniek in Hengelo de eerste editie van Oyfo X-MAS! Ben jij creatief? Kom dan naar deze sfeervolle en gezellige dag waarop je samen leuke kerstworkshops kunt doen. Elke workshop is voor jong en oud en je hoeft geen ervaring te hebben om deel te nemen. Je kunt een sneeuwbol maken, een mooi of spannend kerstverhaal schrijven, alles leren over de midwinterhoorn en er een stukje op proberen te spelen, een windlicht graveren of servies beschilderen voor bij het kerstdiner of een kersthanger maken van glas voor in de kerstboom of om voor je raam te hangen. Er zit voor iedereen wel iets leuks bij en iedereen is welkom. Je kunt een workshop volgen met je broertjes, zusjes, beste vriendjes of vriendinnetjes, je ouders of opa en oma.

Als je muzikaal bent, dan kun je die dag je kans grijpen om een kerstliedje te zingen of spelen op het Oyfo-podium. Iedereen kan meedoen en Simone Ewouds begeleidt alle liedjes op de piano. Met of zonder microfoon, alleen, samen of in een groep? Alles kan en niets hoeft. Het niveau is onbelangrijk. Lekker samen met zijn allen bezig zijn in die sfeervolle tijd van het jaar, daar gaat het om. Zo verbindt Oyfo creatieve mensen op Oyfo X-MAS!

Meer info & inschrijven: www.oyfo.nl/x-mas


2019-12-14 14:30:00 2019-12-14 16:00:00 Europe/Amsterdam Oyfo X-MAS Oyfo X-MAS, Industriestraat 9, , Hengelo
Oyfo X-MAS


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen