Evenementen
wo.
13.
05

Oyfo online

Wanneer
woensdag 13 mei
t/m dinsdag 30 juni
00:00 tot 00:00

Waar
n.v.t.

Oyfo online

Het is een vreemde tijd, deze coronatijd. Iedereen is veel thuis. Je kunt Oyfo Techniekmuseum en het Cursuscentrum, tot nader bericht, helaas niet bezoeken. Daarom hebben we verschillende van onze activiteiten digitaal verzameld, zodat je thuis toch aan de slag kunt, inspiratie op kunt doen, in beweging kunt komen, filmpjes kunt bekijken en zelfs thuis een workshop keramiek kunt volgen.

Ook kun je tekeningen afmaken en inkleuren. Misschien win jij hiermee wel toegangskaarten voor een bezoek aan ons museum, als we straks weer open zijn. Verder vind je informatie om thuis bezig te gaan met doepakketjes of een science box. De pagina wordt regelmatig aangevuld, dus kom zeker vaker kijken. Kijk maar eens op www.oyfo.nl/oyfo-online

 


2020-05-13 00:00:00 2020-06-30 00:00:00 Europe/Amsterdam Oyfo online Oyfo online, , ,
Oyfo online


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen