Evenementen
zo.
30.
06

Oyfo LIVE! 2019

Wanneer
zondag 30 juni, 12:00

Waar
Oyfo Techniekmuseum
Industriestraat 9
7553 CK Hengelo

Oyfo LIVE! 2019

Op zondag 30 juni, van 12.00-17.00 vindt in en om het Oyfo gebouw aan het Esrein 9 in Hengelo de tweede editie van het culturele festival Oyfo LIVE! plaats. Oyfo LIVE! is de open dag van Oyfo Kunst & Techniek. Een leuke dag voor het hele gezin, waar van alles te zien en beleven is. Iedereen is van harte welkom, het evenement is gratis toegankelijk. Ook voor de catering is gezorgd. Eventmanager Bert Fransen: “Laat je verrassen en kom gewoon langs, we willen je graag ontmoeten en je zelf laten ervaren wat jij bij Oyfo kunt maken, doen en leren!”

Optredens, demonstraties en workshops

Op een buitenpodium kan het publiek genieten van diverse spetterende optredens met muziek, dans en theater. Op het binnenpodium is een intiemer muziekprogramma geprogrammeerd. In het gebouw en buiten op het festivalterrein zijn de hele dag workshops en demonstraties dans, theater, muziek, beeldende kunst en techniek. Ook kun je alle muziekinstrumenten uitproberen, kijken hoe een sieraad wordt gegoten van zilver, meedoen bij dansworkshops in alle stijlen, creatief bezig gaan met fashion & style bij FasionLab, kijken bij demonstraties keramiek: raku stoken en engobetechnieken, meedoen met tekenen, schilderen, glaskunst of modelboetseren, en nog veel meer. Je kunt op die manier kennismaken met de docenten en informatie krijgen over het cursusaanbod 2019-2020.

Opening cursistententoonstelling en kunstproject basisscholen

Op Oyfo LIVE! wordt, om 14.00 uur, de cursistententoonstelling 2019 geopend. Een expositie van werken die in het afgelopen seizoen zijn gemaakt door cursisten beeldende kunst. De afgelopen weken hebben groepen leerlingen van een groot aantal basisscholen in Hengelo gewerkt aan een groot gezamenlijk kunstwerk in Zaal Zuid, de professionele kunstzaal van Oyfo. De kunstwerken van iedere groep zijn geïnspireerd op Afrikaanse kunst en het werk van kunstenares Monique Bosman. Het resultaat van dit gezamenlijke kunstproject kan worden bewonderd op Oyfo LIVE!

Houd www.oyfo.nl/live en de Oyfo social media in de gaten voor actuele info en het blokkenschema. Op de website is ook alle info te vinden over de cursussen en overige activiteiten van Oyfo.

www.oyfo.nl/live

2019-06-30 12:00:00 2019-06-30 23:59:00 Europe/Amsterdam Oyfo LIVE! 2019 Oyfo LIVE! 2019, Industriestraat 9, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen