Evenementen
di.
24.
07

Oyfo: Grote Doemiddagen

Wanneer
dinsdag 24 juli
t/m donderdag 30 augustus
12:30 tot 15:30

Waar
Oyfo Techniekmuseum
Industriestraat 9
7553 CK Hengelo

Tijdens iedere schoolvakantie kun je in het Techniekmuseum technische Doepakketjes maken!

Je leleiunt met het door jou uitgezochte pakketje aan de slag in één van de Doelokalen op de 2e verdieping. Hier kun je het pakketje onder deskundige begeleiding in elkaar zetten. Je maakt kennis met allerlei leuke technieken zoals solderen, je ontdekt hoe zonne-energie werkt, of hoe je jouw robotje laat bewegen.

Keuze uit maar liefst 35 Doepakketjes!

In de museumshop kun je zien wat je allemaal kunt maken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een borstelrobot, een spookslot, een vlinder die rondvliegt op zonne-energie. Of wat dacht je van een lichtbloem in verschillende kleuren. Er is altijd wel iets bij dat je leuk vindt. Bij elk pakketje staat voor welke leeftijd het geschikt is en hoe lang je er ongeveer mee bezig bent. Bij de receptie koop je het Doepakketje.

Informatie Grote Doemiddagen

In de zomervakantie hebben we elke dinsdag en donderdag Doemiddagen. De Grote Doemiddagen vinden plaats van 24 juli tot en met 30 augustus, iedere dinsdag en donderdag van 12.30 tot 15.30 uur. Kinderen onder de 15 jaar kunnen alleen deelnemen aan de Doemiddagen onder begeleiding van een volwassene.

De kosten hiervan zijn de reguliere toegangsprijzen van het museum plus de kosten van een Doepakketje. De prijzen van de Doepakketjes variëren van €0,50 tot en met € 15,00.

Het museum is in de zomervakantie dinsdags tot en met zondags geopend van 12.00 tot 17.00 uur.


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen