Evenementen
di.
14.
07

Oyfo: Doemiddagen

Wanneer
dinsdag 14 juli
t/m maandag 31 augustus
12:30 tot 15:45

Waar
Oyfo Techniekmuseum
Industriestraat 9
7553 CK Hengelo

Oyfo: Doemiddagen

Vanaf 14 juli zijn er elke dinsdag en donderdag in de zomervakantie weer Doemiddagen in het Techniekmuseum.

Elke dinsdag en donderdag

De Doemiddagen zijn elke dinsdag en donderdag tot eind augustus tussen 12.30 en 15.45 uur. Tijdens de Doemiddagen kun je met het door jou uitgezochte pakketje plaatsnemen in één van de lokalen op de bovenste verdieping. Hier kun je het pakketje onder deskundige begeleiding in elkaar zetten. Je kan tijdens de Doemiddagen in de zomervakantie kiezen uit houtbranden, glas graveren, een button maken of een sleutelhanger maken. Er is een selectie gemaakt in de doepakketjes, omdat het door de coronamaatregelen niet mogelijk is om al onze doepakketjes onder begeleiding van vrijwilligers te laten maken.

Aanmelden

Aanmelden voor de Doemiddag en het aanschaffen van een doepakketje kan aan een aparte balie bij binnenkomst in het museum. Hier vind je ook een overzicht van de verschillende activiteiten en de tijden die daarbij horen. Er is per activiteit een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De prijs varieert van €0,50 tot €3,50. Je hoeft je dus niet online aan te melden voor de Doemiddag. Reserveer wel even online een ticket voor jouw bezoek aan het museum.


2020-07-14 12:30:00 2020-08-31 15:45:00 Europe/Amsterdam Oyfo: Doemiddagen Oyfo: Doemiddagen, Industriestraat 9, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen