Evenementen
do.
10.
10

Overijssels Film Festival

Wanneer
donderdag 10 oktober
t/m zaterdag 19 oktober
20:15 tot 22:30

Waar
Filmhuis Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Overijssels Film Festival

Op donderdag 10 oktober 2019 start in Hengelo de vierde editie van het Overijssels Film Festival: Dit jaar worden in de Overijsselse filmtheaters een maand lang Europese films vertoond rond ons culturele DNA. Ook reist er een expositie mee met foto’s van Rikkert Harink en teksten van Theo Hakkert. De feestelijke opening van dit filmfestival vindt evenals vorig jaar plaats in Filmhuis Hengelo, in de filmzaal van de Schouwburg. De openingsfilm is de nieuwste van Ken Loach: Sorry we Missed You, die deze avond bij ons in voorpremière gaat. Wees er dus snel bij! Programma en informatie van het festival is te vinden op de site van het Overijssels FilmFestival en in de folders. Speciaal in het kader van het OFF verzorgt Jan Salden dit jaar een speciale filmcursus bij ons Filmhuis: Zeg me uw film in ik zeg wie u bent. Verder in het kader van het Overijssels Film Festival draaien bij het Filmhuis Hengelo de volgende films:

1) Sorry we missed you
2) Le jeune Ahmed
3) Les Invisibles
4) Queen of hearts
5) En op een avond een speciale compilatie van drie films die zijn: mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel

Kijk voor meer informatie op www.filmhuishengelo.nl.


2019-10-10 20:15:00 2019-10-19 22:30:00 Europe/Amsterdam Overijssels Film Festival Overijssels Film Festival, Beursstraat 44, , Hengelo
Overijssels Film Festival


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen