Evenementen
wo.
19.
12

Orkater – De Onzichtbare Man

Wanneer
woensdag 19 december, 20:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

In zijn atelier in Amsterdam Noord stuit kunstenaar Michiel Voet in 1994 op de Algerijnse vluchteling Karim Ramtani. Michiel vertelt over deze ontmoeting en de fascinatie die hij ontwikkelde voor het leven van deze vreemdeling. Vervolgens vertelt Karim Ramtani hetzelfde verhaal, maar dan uit zijn perspectief, over hoe hij ooit aankwam in Amsterdam vanuit Algiers en over zijn verborgen leven in Europa. De Onzichtbare Man speelde in binnen- en buitenland. Rondom de voorstelling was er een expositie en verscheen het fotoboek ‘The Invisible Man’.

“De illegaliteit is nu eens geen slachtoffer. Die omkering is sterk en gewaagd.” NRC
“Spannende en verwarrende voorstelling over de betrouwbaarheid van verhalen, over acteren en maskers en over de onzichtbare wereld van de illegaliteit.” – Het Parool

Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze kost € 2,50 en begint om 19:00 uur.
Na afloop van de voorstelling is er gelegenheid om de tentoonstelling van foto’s (tevens decor) op het toneel te bezichtigen.

www.schouwburghengelo.nl/theater/de-onzichtbare-man-orkater/19-12-2018-20-00

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen