Evenementen
do.
21.
03

Poëzie bij Metropool

Wanneer
donderdag 21 maart, 20:00 tot 22:00

Waar
Poppodium Metropool
Industrieplein 10
7553 LL Hengelo

Poëzie bij Metropool

Tijdens de Wereld Poëzie dag zijn er in Poppodium Metropool veelzijdige optredens van:

Dichterscollectief Niet Zwichten maar Dichten
Ingrid de Vos, Jans Renken, Marieke Zijlstra en Isis Zengerink
Het bekende dichterscollectief uit Hengelo schenkt deze dag volle aandacht aan Wereldpoëzie die je treft. Een bezielend gedichtenvuur dat vlamt en aanwakkert.

Keltisch Duo Gerry & Port
Gerry and Port vertolken Celtic Music with a twist. Ze maken ook zijsprongetjes naar andere bronnen, zoals The Beatles en ook naar eigen werk. Met Geert Maatjes op zang en gitaar en John Kluijtmans op zang, sax en diverse fluiten weet je immer dat je goed zit. Niet gefloten is altijd mis. De heren speelden zelfs met veel succes in verschillende pubs in Ierland

Chelsea Oost, voordrachtskunstenaar
Chelsea Oost is een scheppend kunstenaar, die graag de randjes opzoekt om er vervolgens op te gaan staan. Zijn voordrachten, in de vorm van spoken words, zitten vol woordspelingen, kritische klanken en fijne boodschappen die je beroeren. Hij is vandaag tot op de tanden gewapend. In 2017 bereikte Chelsea de halve finale van het Nederlands Kampioenschap Poetry-slam. In 2016 werd hij in Almelo uitgeroepen tot de beste Poetry-slammer.

Entree: €7,50 (voorverkoop €6,25) en CJP €5,-

www.dichterscollectiefhengelo.nl/huidige-programma

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen