Evenementen
za.
29.
02

Optreden Trapped

Wanneer
zaterdag 29 februari, 19:30 tot 21:30

Waar
Kulturhus Hasselo
Henry Woodstraat 62
7558 CP Hengelo

Optreden Trapped

De band heeft een nieuw repertoire en trad vorig jaar ook op in Kulturhus Hasselo. De volle zaal genoot van de muziek door deze rasmuzikanten uit Enschede die hun strepen in de muziek al lang hebben verdiend. Ze spelen nou net even andere muziek dan de doorsnee bands. Americana, ruige rock, blues en soul. Denk aan Bruce Springsteen, Bob Seger, John Hiatt maar ook nummers van AC/DC en Creedence. De avond is in muziekcafé-setting. Bar is open tijdens optreden.
Zaal open 19.30 uur. Gratis Entree. Geen reservering. Stoelen aanwezig. Kijk voor meer informatie op www.kulturushasselo.nl.


2020-02-29 19:30:00 2020-02-29 21:30:00 Europe/Amsterdam Optreden Trapped Optreden Trapped, Henry Woodstraat 62, , Hengelo
Optreden Trapped


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen