Evenementen
zo.
02.
08

Open Zondagen IVN Heemtuin

Wanneer
zondag 2 augustus
t/m zondag 30 augustus
13:00 tot 16:00

Waar
n.v.t.
Thema Vruchten zaden

In augustus is de zomer nog in volle gang. Maar in de natuur is te zien dat de herfst in aantocht is. Veel planten zijn uitgebloeid en vormen vruchten met daarin zaden waaruit een volgende generatie kan opgroeien.

Vruchten en zaden zijn er in heel veel vormen – en ze hebben allemaal hun eigen tactiek om verspreid te worden.

Bessen worden opgegeten – en de zaden ergens anders uitgepoept – denk maar aan de paarse vlekken van wat eens vlierbessen waren. Er zijn vruchten met stekeltjes die aan de vacht van langslopende dieren blijven haken (of aan kleren van langslopende mensen). Er zijn zaden die op het water drijven en met de stroom worden meegevoerd en zaden met een mierenbroodje die door mieren worden meegesleept,

Dat is allemaal te zien tijdens de open zondagen ; ieder zondag in augustus van 13:00 tot 16:00 uur in de Heemtuin. Kom langs en geniet van moeder Natuur!

Www.Ivnhengelo.nl

2020-08-02 13:00:00 2020-08-30 16:00:00 Europe/Amsterdam Open Zondagen IVN Heemtuin Open Zondagen IVN Heemtuin, , ,


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen