Evenementen
zo.
26.
05

Open zondag Heemtuin: voorplanting

Wanneer
zondag 26 mei, 13:00 tot 16:00

Waar
De Heemtuin
Van Alphenstraat 15A
7556 JT Hengelo

Open zondag Heemtuin: voorplanting

Planten planten zich voort. Dat klinkt grappig, maar is van levensbelang om als plant(en soort) te blijven bestaan, te groeien en zich te ontwikkelen. De twee belangrijkste vormen van voortplanting zijn de geslachtelijke (‘vrouwtje <-> mannetje’) en de ongeslachtelijke voortplanting (bijvoorbeeld bollen, knollen, uitlopers en wortelstokken). Hoe meer je ervan weet, hoe meer je ziet, hoe meer je ervan geniet.

Klik hier voor meer informatie.


2019-05-26 13:00:00 2019-05-26 16:00:00 Europe/Amsterdam Open zondag Heemtuin: voorplanting Open zondag Heemtuin: voorplanting, Van Alphenstraat 15A, , Hengelo
GroenMarkt


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen