Evenementen
za.
16.
03

Open zaterdag bij ROC van Twente

Wanneer
zaterdag 16 maart, 10:00 tot 14:00

Waar
ROC van Twente (Gieterij)
Gieterij 200
7553 VZ Hengelo

Op zaterdag 16 maart tussen 10.00 en 14.00 uur opent ROC van Twente in Hengelo (Gieterij) de deuren voor eindexamenkandidaten van het v(mb)o die nog niet 100% zeker zijn van hun opleidingskeuze.

Deze open zaterdag is kleinschalig en persoonlijk van aard. Leerlingen kunnen hun laatste vragen stellen en nog even een kijkje nemen, zodat ze zich daarna zelfverzekerd (voor 1 april) kunnen aanmelden voor een mbo-opleiding. Aanmelden voor de open zaterdag is mogelijk via www.rocvantwente.nl/openzaterdag. Ouders en verzorgers zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom (zonder aanmelding).

www.rocvantwente.nl/openzaterdag

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen