Evenementen
za.
16.
03

Open dag ziekenhuis

Wanneer
zaterdag 16 maart, 11:00 tot 14:00

Waar
Ziekenhuis Groep Twente (ZGT)
Geerdinksweg 141
7555 DL Hengelo

Open dag ziekenhuis

In de hal van ZGT Hengelo komt een opblaasbare darm en leden van de cliëntenraad houden een enquête over een mogelijk patiënten panel.

Wil je meer weten over werken in de zorg? Kom dan speed daten en ontdek hoe afwisselend het werk kan zijn. Binnen de diverse werkvelden zijn allerlei speed dates mogelijk. De bedrijfsarts, ICT’er, verpleegkundig specialist, vrijwilliger en alles daar tussenin geven antwoord op alle vragen. Spoedzorg Twente laat de plannen zien van de nieuwe huisartsenpost. Vrijwilligers van ZGT Overzee vertellen graag over hun activiteiten.

De afdeling radiologie is geopend, hier kunnen bezoekers het apparatuur bekijken en kinderen mogen hier zelf foto’s plakken op een poster. Bij de polikliniek longgeneeskunde ontvangen bezoekers informatie, kunnen ze hun longfunctie testen en kunnen ze een demonstratie zien van de fiets-ergometrie. Vervolgens is er een stand met informatie over oncologie: wat zijn de gevolgen van borstkanker en hoe kun je zelfonderzoek doen.

Bij de polikliniek cardiologie kunnen bezoekers o.a. hun bloeddruk laten meten en de dagbehandeling van OCON orthopedische kliniek en OCON sportmedische kliniek is open.

Kinderactiviteiten

Voor de kinderen is er een activiteit in het stiltecentrum of volg de route langs verschillende poliklinieken zoals cardiologie, radiologie en longgeneeskunde. Kom kijken bij OCON orthopedische kliniek, waar ook voor de kleintjes wat leuks te doen is. Bij het facilitair bedrijf kunt u een kijkje nemen in onze ‘keuken’.

Maar er is nog veel meer! Doet, ziet en beleeft u met ons mee? Graag tot ziens op 16 maart!
Oh ja … de entree is natuurlijk gratis.

www.zgt.nl/over-zgt/open-dag-in-zgt

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen