Evenementen
zo.
25.
08

Open dag Heemtuin: herfstverschijnselen

Wanneer
zondag 25 augustus, 13:00 tot 16:00

Waar
De Heemtuin
Van Alphenstraat 15A
7556 JT Hengelo

Open dag Heemtuin: herfstverschijnselen

De zomer is (bijna) voorbij. De dagen korter, de zon minder krachtig. Dus bereiden planten en dieren zich voor op de herfst en de winter en… het volgende jaar. Het blad gaat verkleuren en vallen. Vruchten en zaden zijn gerijpt, vallen op de grond en gaan kiemen. Vogels eten de vruchten en verspreiden zo de zaden. Wind en stromend water zorgen ook voor zaadverspreiding. Allemaal te zien en te beleven in onze heemtuin.

Kijk hier voor meer informatie


2019-08-25 13:00:00 2019-08-25 16:00:00 Europe/Amsterdam Open dag Heemtuin: herfstverschijnselen Open dag Heemtuin: herfstverschijnselen, Van Alphenstraat 15A, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen