Evenementen
zo.
26.
05

Open Dag Bijentuin Hengelo

Wanneer
zondag 26 mei, 13:00 tot 16:00

Waar
Bijentuin Hengelo
Landmansweg 141
7557 ZA Hengelo

Open Dag Bijentuin Hengelo

De imkers van Bijentuin Hengelo geven op zondagmiddag 26 mei vanaf 13:00 uur informatie over de honingbij. Kijk mee in een bijenkast en zie hoe bijen raten en honing maken. Ontdek hoe bijen met elkaar communiceren. De imkers laten een koningin zien en vertellen hoe een bijenvolk in de loop van een jaar leeft.
Er is ook informatie om uw eigen tuin insectenvriendelijk te maken. Natuurlijk is er ook honing te koop.

Bijenteeltvereniging Hengelo

De vereniging stelt zich ten doel de bijenhouderij en de bijenteelt in de regio Hengelo te bevorderen en de belangen van bijen en imkers in de ruimste zin van het woord te behartigen d.w.z. de vereniging zal er alles aan doen om de omstandigheden waarin imkers bijen willen houden, zo ideaal mogelijk te organiseren. Het uitdragen en stimuleren van kennisontwikkeling over de honingbij in het bijzonder is daarbij onontbeerlijk. Tijdens de open dagen in de zomermaanden wordt voorlichting gegeven om de kennis over de honingbij te verbreiden en eventueel te vergroten.

bijenteeltvereniginghengelo.nl

2019-05-26 13:00:00 2019-05-26 16:00:00 Europe/Amsterdam Open Dag Bijentuin Hengelo Open Dag Bijentuin Hengelo, Landmansweg 141, , Hengelo
Open Dag Bijentuin Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen