Evenementen
za.
27.
04

Open Air Dance Battle

Wanneer
zaterdag 27 april, 11:00 tot 18:00

Waar
Binnenstad Hengelo

7551 Hengelo

Open Air Dance Battle

Zaterdag 27 april presenteert Jay Bee Denekamp van Eastian Movement de Open Air Dance Battle, een spannende dans wedstrijd in de binnenstad van Hengelo. Op een laagdrempelig niveau wil Jay Bee laten zien wat een dans wedstrijd inhoudt. Ben jij de beste danser(es) van Hengelo?

Jump up, jump up and get down!

De Dance Battle bestaat uit twee categorieën, maar beide categorieën dans je als duo. Dus je hebt een danspartner nodig! Hier is voor gekozen omdat alleen dansen best wel spannend is en met een dans partner sta je sterker.
De eerste categorie is een ‘All Styles Battle’ en is toegankelijk voor alle leeftijden. Dit betekent dat alle dansstijlen (met verschillende muziekgenres) zich kunnen inschrijven.
De tweede categorie is de ‘Kids Strictly Break Battle’ en is voor kinderen tot 16 jaar. Strictly Break is gericht op de dansstijl Breakdance.

Wil jij ook meedoen?

Aanmelden voor één van deze battles of misschien wel voor beide, doe je via de Facebook pagina van Eastian Movement.
Hier vind je ook meer informatie. Het tijdschema zal worden aangepast aan het aantal deelnemers. Je kan je ook op de dag zelf tot 12:30 uur inschrijven. Bij het inschrijven moet je het volgende opgeven: (roep)naam – leeftijd – categorie – crew, dansschool of docent (optioneel)

De lokatie van de dance battle is aan de Enschedesestraat tussen de St.Lambertusbasiliek en Van Der Poel. Je kan het niet missen! Ga gewoon op de Funky sound af van DJ Kebbeh!

Dance Battles

In de jaren ’80 waren de dance battles in Hengelo een groot begrip. De aller eerste NK Breakdance werd in Hengelo gehouden en die wedstrijd won Hengelo van Amsterdam. Breakdance is nu ook officieel op de Olympische Spelen erkent, dat betekent dat er tijdens de Olympische Spelen in Parijs in 2024 gedanst gaat worden!

Zaterdag 27 april kunnen we alvast oefenen!

www.facebook.com/EastianMovement

2019-04-27 11:00:00 2019-04-27 18:00:00 Europe/Amsterdam Open Air Dance Battle Open Air Dance Battle, , , Hengelo
Open Air Dance Battle


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen