Evenementen
do.
31.
05

Op Karakter 3-daags Hengelo’s festival

Wanneer
donderdag 31 mei
t/m zaterdag 2 juni

Waar
Centrum Hengelo
Markt
Hengelo

Op Karakter, 3-daags Hengelo’s Festival

31 mei Popscool Music Battle

Ben jij een band of artiest tussen de 10 en 20 jaar die eigen muziek maakt, het lef heeft om op een groot podium te staan en in is voor een uitdaging? Meld je dan aan.

Metropool en Popscool werken samen aan het drie daagse festival Op Karakter. Voordat dit evenement plaatsvindt, is er een talentenjacht voor jong en aanstromend talent, met een leeftijdscategorie van 10 tot 20 jaar. Voor deze talentenjacht kun je jezelf of jullie band opgeven om een kans te maken om in het voorprogramma van de Nacht van Hengelo (1 juni) te spelen. Hierbij worden eerst voorrondes gehouden, met daarna een finale. De uiteindelijke winnaar hiervan mag de prijs in ontvangst nemen.

Een inschrijving geeft geen gelijke doorslag tot de voorrondes. Van alle inschrijvingen wordt een selectie gemaakt. De artiesten die mogen deelnemen aan de voorrondes, krijgen hier een mail van. Deze mail bevat gelijk overige informatie die relevant is, waaronder de locaties van de voorrondes. Aanmelden kan hier

1 juni Stork Nacht van Hengelo

Stork Nacht van Hengelo, 1 juni 2018: de 43e editie! Tienduizenden bezoekers en de wielertop. 90 kilometer in nog geen 2 uur. Met winnaars als Jan Ullrich, Gerrie Kneteman, Hennie Kuiper, Joop Zoetermelk, Eric Breukink, Rudie Kemna, Johan Museeuw, Erik Dekker, Jan, Ullrich, Michael Boogerd, Joost Posthuma, Robbie Mc Ewen, Karsten Kroon, Lars Boom & Anna van der Breggen. Wie zal er dit jaar winnen?

2 juni Maibaum Fest Twente

MaiBaum Fest Twente: Bier, Muziek, entourage gecombineerd met Holländische gemütlichkeit! Een aloude mythe zegt dat het planten van de boom(een Mei Boom) leidt tot vruchtbaarheid voor vee, akkers en mensen! Dat moet, typisch Duits, gevoerd worden met bier und bratwurst ! Volg onze social media kanalen voor de aankondiging van de muzikale invulling en de tijden! Zet vast in je agenda: MaiBaum Fest Twente, 2 juni 17.30 uur Hengelo. Das Festival der Liebe!

Volg op Twitter of Facebook!

www.opkarakterfestival.nl

2018-05-31 00:00:00 2018-06-02 23:59:59 Europe/Amsterdam Op Karakter 3-daags Hengelo’s festival Op Karakter 3-daags Hengelo’s festival, Markt, , Hengelo
Op Karakter (Nacht van Hengelo)