Evenementen
vr.
24.
05

Op Hoop Van Zegen

Wanneer
vrijdag 24 mei, 20:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Op Hoop Van Zegen

Het wel en wee van de vissersweduwe Kniertje en de andere vrouwen die hun geliefden aan de zee verloren laat niemand onberoerd. ‘Op Hoop van Zegen’ is een oer-Hollandse musical gebaseerd op het onverwoestbare toneelstuk van Herman Heijermans.

Sinds de première in 1900 is deze klassieker niet van de planken te slaan en zelfs meerdere malen verfilmd. Wegens overdonderend succes nu nogmaals in het theater, voor iedereen die ‘m destijds niet gezien heeft of die graag nog een keer wil genieten van deze aangrijpende, indrukwekkende productie! Met een topcast van Bill van Dijk, Mariska van Kolck, Joke de Kruijf, Rolf Koster e.v.a.

www.schouwburghengelo.nl

2019-05-24 20:00:00 2019-05-24 20:00:00 Europe/Amsterdam Op Hoop Van Zegen Op Hoop Van Zegen, Beursstraat 44, , Hengelo
Op hoop van zegen


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen