Evenementen
wo.
18.
03

Online Zumba van Dance Passion

Wanneer
woensdag 18 maart
t/m maandag 6 april
00:00 tot 00:00

Waar
n.v.t.

Online Zumba van Dance Passion

Goed nieuws voor iedereen in Nederland die thuis zit. Dance Passion gaat de komende weken online Zumbalessen aanbieden via Youtube. Zo kan iedereen vanuit huis mee dansen.

Dance Passion geeft al jaren Zumbalessen in Enschede en Hengelo. Zumba is een dans work-out op vrolijke muziek waarbij alle spieren aan het werk worden gezet. Ervaring is niet nodig. Iedereen kan mee doen op eigen niveau. Zumba dansen maakt iedereen blij en geeft je een goed gevoel. Bovendien is het ook gewoon gezond om lekker te bewegen. Het zorgt ervoor dat je beter in balans bent, zowel lichamelijk, als geestelijk.

In deze crisis tijd, neemt Dance Passion een positief initiatief om met Zumbalessen mensen op te fleuren, te inspireren en te verbinden. Bovendien helpt dit mensen om meer te bewegen. Jong en oud, iedereen kan mee doen. De lessen zijn online gratis te volgen, zo kan heel Nederland mee doen. Doordat het live is kunnen deelnemers niet alleen vragen stellen maar zelfs in verbinding komen met andere dansers uit heel Nederland.

De lestijden worden bekend gemaakt op dancepassion.nl en facebook.com/DancePassionZumba
De online live lessen kun je volgen via het Dance Passion YouTube kanaal: www.youtube.com/user/orientalsensation

Meer informatie?

Kijk hier voor meer informatie


2020-03-18 00:00:00 2020-04-06 00:00:00 Europe/Amsterdam Online Zumba van Dance Passion Online Zumba van Dance Passion, , ,
Online Zumba van Dance Passion


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen