Evenementen
zo.
24.
11

No HeArt Feelings

Wanneer
zondag 24 november
t/m zondag 29 december
13:00 tot 17:00

Waar
HeArtGallery
Drienerstraat 35
7551 HK Hengelo

No HeArt Feelings

65 professionele beeldende kunstenaars reageren op de sluiting van HeArtGallery onder de titel ‘No HeArt Feelings’. De Stadskamer in HeArtGallery wordt ingericht als rouwkamer. Het wordt een plaats voor afscheid, overdenking en contemplatie. Sfeervol ingericht en met herinneringen aan de afgelopen jaren. Er is een condoleance register aanwezig. Gelegenheid tot afscheid nemen is er vanaf 24 november tot 29 december. Zondag 29 december sluiten we af met een passende bijeenkomst en een laatste groet.

No HeArt Feelings

No HeArt Feelings gaat over het besef in onze stad, bij met name de bestuurders. Zij begrijpen niet dat professionele beeldende kunst onderdeel uitmaakt van het totale palet aan culturele activiteiten die een stad aantrekkelijk maken om te wonen, werken en bezoeken. No HeArt Feelings gaat ook over de mooie dingen die we hebben gerealiseerd in HeArtGallery en de openbare ruimte en de hoop dat er nieuwe initiatieven ontstaan in de toekomst.

Met het project No HeArt Feelings staan we dus niet alleen stil bij wat was maar kijken met name naar de toekomst. We sturen geen kaart ter afscheid maar vroegen professionele beeldende kunstenaars die ons initiatief altijd een warm hart hebben toegedragen een kunstwerk aan HeArtGallery te sturen. Geen kaart die het verdriet en de boosheid om het afscheid als onderwerp hebben maar een kunstwerk ter inspiratie voor toekomstige bestuurders, kunstliefhebbers, kunstenaars om tot nieuwe ideeën en oplossingen te komen. Want laat duidelijk zijn, wat is een stad zonder een kloppend hart voor de beeldende kunst. De ingezonden kaarten worden geëxposeerd in de tijdelijk tot rouwkamer ingerichte Stadskamer. Openingstijden do t/m zo van 13.00 t/m 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.heartgallery.info.


2019-11-24 13:00:00 2019-12-29 17:00:00 Europe/Amsterdam No HeArt Feelings No HeArt Feelings, Drienerstraat 35, , Hengelo
No HeArt Feelings


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen