Evenementen
za.
16.
03

NLdoet

Wanneer
zaterdag 16 maart, 09:00 tot 13:00

Waar
De Heemtuin
Van Alphenstraat 15A
7556 JT Hengelo

NLdoet

Op 16 maart organiseert het Oranje Fonds voor de 15e keer NLdoet in het hele Koninkrijk. Zo ook in Hengelo! IVN Hengelo gaat dan Heemtuin en Beleefbos Weusthag klaar maken voor het nieuwe seizoen. Het Oranjefonds helpt ons financieel. Kom ons helpen, want dit is echt iets voor jou!

Voor meer informatie over het “helpen” in Hengelo:

IVN Hengelo
Contactpersoon Herman Mulder (06 26 36 83 83)
Waar: Heemtuin en Beleefbos Weusthag (achter de Hengelose ijsbaan/combibaan).
Klus: Heemtuin en Beleefbos klaar maken voor het jaar 2019; in het bijzonder de aanleg van een fietsenstalling voor bezoekers.

Meld je ook aan!

Kom ons een keer helpen en beleef de natuur. Tijdens NLdoet worden bergen werk verzet. We zijn daar ontzettend blij mee, want we komen daar normaal niet altijd aan toe. Bovendien leren we allerlei leuke nieuwe mensen kennen, iedereen is welkom. Mensen die bij ons in actie willen komen kunnen zich aanmelden op NLdoet

www.ivnhengelo.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen