Evenementen
vr.
31.
05

Nacht van Hengelo

Wanneer
vrijdag 31 mei

Waar
Marktplein
Markt
Hengelo

Nacht van Hengelo

Op vrijdag 31 mei presenteert Metropool vanaf 18:30 uur het Concert op de Markt tijdens de Nacht van Hengelo. Kom gratis sexy dansen met Nielson, hard gaan met Snelle, swingen met Jazzalike en beweeg je heupen op de onweerstaanbare hits die je krijgt voorgeschoteld door de mannen van CLASSIC (R&b + Hiphop) en 90’s vs. 00’s. Naast het Concert op de markt is er nog veel meer te doen in het centrum tijdens de Nacht. Op diverse horecapleinen en straten is er Live muziek en draaien er dj’s. Voor ieder wat wils.

De Nacht van Hengelo is voor het eerst zonder wielerronde. Wel is er dit jaar een spetterend muzikaal programma in de binnenstad, inclusief concert op het marktplein. Metropool is bereid gevonden om dat dit jaar te organiseren, samen met de Hengelose horeca, binnenstadondernemers en Hengelo Promotie. Lees hier meer over de Nacht van Hengelo.

 


2019-05-31 00:00:00 2019-05-31 23:59:59 Europe/Amsterdam Nacht van Hengelo Nacht van Hengelo, Markt, , Hengelo
Nacht van Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen