Evenementen
do.
26.
09

Muziekquiz bij Metropool

Wanneer
donderdag 26 september, 20:00

Waar
Poppodium Metropool
Industrieplein 10
7553 LL Hengelo

Muziekquiz bij Metropool

Verslinder van pop-gerelateerde lectuur? Hoor je bij de eerste tonen van een nummer al welke plaat het is? Denk je niet in beelden maar in liedjes? Dan kan je mooi meedoen met de maandelijkse muziekquiz in het Muziekcafé van Metropool. Elke laatste woensdag van de maand kan je je kennis meten met je muziekmaten en neem je het op tegen andere teams die allemaal op het scherpst van de snede strijden om de maandelijkse winst. Zo’n team bestaat uit maximaal 5 personen (minder mag, meer niet) en de strijd wordt in 8 rondes beslist. Deelnamekosten bedragen €2,50 per persoon en die betaal je op de avond zelf. De quizmaster heeft altijd gelijk en natuurlijk staan de mensen achter de bar voor je klaar om je te voorzien van een drankje. Al jaren een succesnummer dus kom een keer meedoen! Gezellig!

Vooraf eten?

Goed idee! Dus als je met je team eerst je buikje rond komt eten alvorens te gaan quizzen dan hoef je voor de quiz geen deelnamekosten te betalen! Reserveren kan op de website van Metropool, eet smakelijk!


2019-09-26 20:00:00 2019-09-26 20:00:00 Europe/Amsterdam Muziekquiz bij Metropool Muziekquiz bij Metropool, Industrieplein 10, , Hengelo
Metropool Muziekquiz


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen