Evenementen
zo.
08.
12

Muziek Bij De Buren GEANNULEERD

Wanneer
zondag 8 december, 00:00 tot 00:00

Waar
n.v.t.

Muziek Bij De Buren GEANNULEERD

Muziek bij de Buren is hét huiskamerfestival van Nederland. In de Hengelose huiskamers kan iedereen luisteren naar bijzondere optredens van lokale talenten. Je ontmoet niet alleen de muzikanten, maar maakt ook kennis met de stad en haar gastvrije bewoners. In verschillende huiskamers door de hele stad kun je luisteren naar uiteenlopende muziekgenres; van jazz tot klassiek, van singer-songwriter tot elektronische beats.

 


2019-12-08 00:00:00 2019-12-08 00:00:00 Europe/Amsterdam Muziek Bij De Buren GEANNULEERD Muziek Bij De Buren GEANNULEERD, , ,
Muziek bij de buren


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen