Evenementen
za.
14.
12

Mugmetdegoudentand – seks(e)(n)

Wanneer
zaterdag 14 december, 20:30 tot 22:45

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Mugmetdegoudentand – seks(e)(n)

In Seks(e)(n) beginnen Mugmetdegoudentand en Compagnie de KOE een amoureus experiment: twee mannen en twee vrouwen zetten de onderlinge verhoudingen op scherp in een geestig steekspel van woorden.

U verlaat de zaal gegarandeerd met een hoofd vol interessante vragen. En na goed gelachen te hebben. Want humor is met mugmetdegoudentand en De KOE onvermijdelijk.

In de verte is het toneelstuk gebaseerd op Goethes roman Die Wahlverwandschaften (Affiniteiten), waarin de affaires van twee mannen en twee vrouwen voor veel ellende zorgen. Maar de blik van Goethe op de wereld bleek te gedateerd, de wereld is te veel veranderd. De tegenstelling tussen natuur en cultuur is sinds Goethes tijd oneindig veel complexer geworden. Natuur wordt steeds artificiëler, steeds meer bewerkt, steeds minder ‘natuurlijk’. Parallel daarmee wordt de vraag gesteld: hoe kunstmatig of natuurlijk zijn onze identiteiten, labels, hokjes?

Kijk voor meer informatie op www.schouwburghengelo.nl.


2019-12-14 20:30:00 2019-12-14 22:45:00 Europe/Amsterdam Mugmetdegoudentand – seks(e)(n) Mugmetdegoudentand – seks(e)(n), Beursstraat 44, , Hengelo
Mugmetdegoudentand - seks(e)(n)


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen