Evenementen
vr.
15.
02

Fly like an eagle

Wanneer
vrijdag 15 februari, 20:00 tot 22:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Fly like an eagle

Motel Westcoast brengt al tien jaar hét theaterconcert met de meest populaire Amerikaanse ‘Westcoast’- nummers aller tijden. De band is een graag geziene gast in de theaters en meer dan 175.000 bezoekers zijn het daarmee eens. Het belangrijkste kenmerk is de meerstemmige zang. “Zelden hebben vier stemmen zo goed bij elkaar gepast”, aldus OOR.

In deze editie, genaamd Fly like an eagle, gaan de topvocalisten Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Brenda Bee én Julian Thomas samen met hun vijfkoppige band, ‘back to the roots’ met nummers van legendarische groepen als The Eagles, The Beach Boys, The Byrds, Fleetwood Mac, CCR, Joni Mitchell, Steely Dan en nog veel meer.

www.schouwburghengelo.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen