Evenementen
za.
08.
09

Modespektakel Hengelo

Wanneer
zaterdag 8 september
t/m zondag 9 september
12:00 tot 17:00

Waar
Centrum Hengelo
Markt
Hengelo

Modespektakel 2018

In 2018 vindt de 20ste editie van het Modespektakel plaats. In het kader van dit lustrum zal het modespektakel zich opnieuw presenteren. Spektakel op hoog niveau op alle fronten, een heuse fashion show op zaterdagavond.

Twee dagen lang is de binnenstad van Hengelo omgetoverd tot de modestad van Twente. Met een grote catwalk rondom de Lambertusbasiliek en diverse optredens en activiteiten in- en rondom het centrum van Hengelo kunnen bezoeker zich laten inspireren door mode, lifestyle en spektakel.

Zaterdag overdag kunnen bezoekers in diverse winkels in Hengelo een nieuwe collectie scoren of gebruik maken van allerlei acties of aanbiedingen. Tijdens het shoppen een drankje drinken of kans maken op een Floris van Bommel fiets. Elke deelnemende winkel heeft zijn eigen ‘Spektakel in de Winkel’ bedacht. Overdag lopen 3 groepen van theaterschool BARST door de binnenstad.

Fashion Night
Vanaf zaterdagmiddag rond 16:30 start er een avondvullend programma van vier ronden met een professionele modeshow waarbij eveneens dansschool X-Dance die avond drie keer optreedt. De avond wordt in samenwerking met de Twentsche Bierbrouwerij aangekleed tot Food & Fashion Plein waar bezoekers kunnen genieten van muziek, dans en spektakel op de catwalk.

Winkels geopend op zaterdagavond
Verschillende winkels in de binnenstad hebben afgelopen week besloten om tijdens de fashionshow op zaterdagavond ook haar deuren te openen. Onder andere Wagenaar Mode, Tasche Mode, Ten Eekelder en Elzinga Kousen zullen tot de klok van 21:00 uur de winkel open hebben.

Catwalk on Sunday
Zondag vanaf 13:00 uur start de grote catwalk door Hengelo. Het accent van het Modespektakel ligt dit keer niet op het Marktplein. De catwalk begint dit jaar op de Enschedesestraat voor de Lambertusbasiliek. Zo’n 150 modellen laten op de zondagmiddag namens circa veertig ondernemers de nieuwe najaars- en wintercollecties zien. Niet alleen kleding, maar ook nieuwe schoenen, sieraden, brillen en zelfs interieur komt over de catwalk.

Cosplay
Zondag maken bezoekers kennis met cosplay verspreid door de stad, waarbij de spelers zijn uitgedost in allerhande vreemde kostuums. De personages zijn heel divers van prinsessen en superhelden tot gamepersonages.

Het Modespektakel start op zaterdag vanaf 13:00 uur in de winkels en vanaf 16:30 tot 00:30 op de catwalk voor de Lambertusbasiliek. Zondag zal het evenement plaatsvinden tussen 13:00 en 17:00 uur. Het evenement is gratis te bezoeken.

Dit jaar vindt het Modespektakel plaats op zaterdag 8 en zondag 9 september. Bekijk het programma hier!

Spektakel in de winkel

Alle deelnemers hebben van 6 t/m 9 september geweldige acties, kortingen of leuke give away’s. Het enige dat jij hoeft te doen is de winkel even inlopen!

Kijk op modespektakel.nl voor alle spektakels!
www.facebook.com/Modespektakel

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen