Evenementen
wo.
22.
05

Mini Maker Festival

Wanneer
woensdag 22 mei, 14:00 tot 17:00

Waar
ROC van Twente (Gieterij)
Gieterij 200
7553 VZ Hengelo

Schuilt er in jou een uitvinder, maker of doe-het-zelver?

Lijkt het je leuk om kennis te maken met uitvinders, kunstenaars en makers? Kom dan op woensdagmiddag 22 mei naar het Mini Maker Festival in Hengelo! Je kunt niet alleen dingen bekijken, maar vooral ook zélf dingen bedenken, doen en maken!

Tussen 14.00 en 17.00 uur ben je van harte welkom om tijdens dit gratis festival mee te doen met allerlei workshops en presentaties. Ontdek hoe een robot jouw emoties kan herkennen door met je te praten. Bouw je eigen game of programmeer zelf een robot! Maak een stopmotion verhaal met je mobiele telefoon en experimenteer met interactieve kunstwerken. Kijk wat je allemaal kunt bouwen met technisch constructiespeelgoed of ga de Chocolade Challenge aan!

Voor iedereen die geïnteresseerd is in wetenschap, techniek, nieuwe ontdekkingen, zelf dingen doen én maken!

makerfestivaltwente.nl/mini-maker-festival-hengelo

2019-05-22 14:00:00 2019-05-22 17:00:00 Europe/Amsterdam Mini Maker Festival Mini Maker Festival, Gieterij 200, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen