Evenementen
wo.
27.
05

Metropool Muziekquiz

Wanneer
woensdag 27 mei, 20:00 tot 20:00

Waar
Poppodium Metropool
Industrieplein 10
7553 LL Hengelo

Metropool Muziekquiz

Normaal gesproken is de maandelijks de Metropool Muziekquiz in het Muziekcafé in Hengelo, maar ook dat maandelijkse hoogtepunt voor velen gaat niet door. Maar niet getreurd! Ze gaan gewoon een Muziekquiz doen in een iets andere opzet via MetroTV! Speciaal voor MetroTV heeft quizmaster Rick, een man met de charmes van Jos Brink, de talenknobbel van Ivo Niehe, de looks van Caroline Tensen en de gulle lach van Frank Masmeijer, een quiz in elkaar gedraaid. Een soort 1 tegen 100 maar dan net even anders.

Die muziekquiz speel je in teams die je zelf samenstelt vanaf je bank tegen elkaar, of, als je met niemand mee mag doen, tegen onze mystery guest die tevens fungeert als kop van Jut voor de presentator van dit quizfestijn! Haal je meer punten dan de mystery guest dan win je, haal je minder punten als ons enigma dan win je nog want dan heb je toch maar mooi meegedaan!

Het wordt in elk geval leuk denken we! Dus trommel je team bij elkaar, zet de frituurpan aan en de borrelnoten klaar, zorg voor een lekker drankje binnen handbereik en verbaas jezelf over hoeveel je eigenlijk weet en niet weet! We wensen alle deelnemers, en vooral onze mystery guest, veel succes en sterkte.

Hoe werkt het:

Heel simpel
– je stemt af op de quiz via MetroTV of via de Facebookpagina van Metropool.
– je wacht alleen, of met een team, tot de quizmaster in beeld komt
– je beantwoordt thuis de vragen die gesteld worden. Je kan spelen tegen een ander team (zelf regelen) of tegen de gast in de studio die de quiz tegelijkertijd maakt. Nakijken doe je ook zelf, wees eerlijk 🙂
– Na 6 rondes tel je je punten op en weet je je resultaat!


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen