Evenementen
vr.
21.
02

Mehmet Polat & Embracing Colours

Wanneer
vrijdag 21 februari, 19:30

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De Turkse ud-speler Mehmet Polat wordt internationaal gezien als dé vernieuwer op het gebied van de ud, de Arabische luit. Met zijn wortels stevig in de Anatolische volksmuziek en de Ottomaans klassieke muziek, experimenteert hij met muzikale stijlen en tradities van over de hele wereld. In zijn composities en in zijn improvisaties verkent hij de grenzen van zijn eigen creativiteit. Zo vergrootte hij het bereik van de ud door er twee bassnaren aan toe te voegen en ontwikkelde hij een speciale techniek voor de linkerhand.

Het Turks koor Alaturka, al vier jaar actief in Hengelo, verzorgt voor de pauze het programma.
Kijk voor meer informatie op de website


2020-02-21 19:30:00 2020-02-21 23:59:00 Europe/Amsterdam Mehmet Polat & Embracing Colours Mehmet Polat & Embracing Colours, Beursstraat 44, , Hengelo
Mehmet-Polat-Embracing-Colours_photo-by-Wijnan-Schouten 3


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen