Evenementen
za.
29.
12

Maas theater en dans – Hallo Familie

Wanneer
zaterdag 29 december, 19:30

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Een dans- en theatermix van de makers van ‘Liefde’ (Gouden Krekel 2017). “Herkenbaar, aanstekelijk en bovenal hartverwarmend”, aldus de jury.

Het is druk in huis. Vader en moeder vieren feest, oma is op bezoek om op te passen. De nacht is lang en jij kan niet slapen. Maar dit avontuur lijkt wel een droom, met knuffels die tot leven komen, ouders die op hun handen gaan lopen en een oom die verandert in een boom. Hierna ga je heel anders naar je familie kijken!

‘Hallo Familie’ is een wonderlijk warme voorstelling met veel grappige en onverwachte gasten. Over de mensen die we niet gekozen hebben, maar die er gewoon zijn. Altijd.

www.schouwburghengelo.nl/theater/hallo-familie-familievoorstelling-8-maas-theater-en-dans/29-12-2018-19-30

2018-12-29 19:30:00 2018-12-29 23:59:00 Europe/Amsterdam Maas theater en dans – Hallo Familie Maas theater en dans – Hallo Familie, Beursstraat 44, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen