Evenementen
vr.
11.
01

Maand van de spiritualiteit

Wanneer
vrijdag 11 januari
t/m maandag 11 februari
00:00 tot 00:00

Waar
Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Maand van de spiritualiteit

Van 11 januari tot 11 februari is het de Maand van de Spiritualiteit. Het thema van dit jaar is Met aandacht. Want met aandacht leven, daar hebben we moeite mee in deze hectische tijd waarin continu een beroep op onze zintuigen wordt gedaan. De Bibliotheek organiseert meerdere activiteiten om even stil te staan.

Mindfulness Op 12 januari kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met mindfulness. Meer aandacht hebben voor alles wat zich in het moment afspeelt, helpt om kalmer en stressbestendig door het leven te gaan. Dat laat Caroline Holsbeek, mindfulnesstrainer zien aan de hand van een bordspel.

Filosofie Wat gebeurt er als je offline gaat in een wereld die altijd online is? Heb je nog vrienden? Besta je überhaupt nog? Filosoof Hans Schnitzler liet zijn studenten een digitale detox ondergaan. Hij vertelt hierover op 24 januari in de Bibliotheek Hengelo Stad.

Concentratieproblemen

Op 1 februari vertelt het netwerk Bewust Twente meer over concentratieproblemen. Vragen die aan bod zullen komen zijn: wat zijn concentratieproblemen, hoe kun je er mee omgaan en wat zijn de oorzaken?

Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekhengelo.nl.

www.bibliotheekhengelo.nl.

2019-01-11 00:00:00 2019-02-11 00:00:00 Europe/Amsterdam Maand van de spiritualiteit Maand van de spiritualiteit, Beursstraat 34, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen