Evenementen
do.
28.
02

Maaike Ouboter – Vanaf nu is het van jou

Wanneer
donderdag 28 februari, 20:30

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Maaike Ouboter – Vanaf nu is het van jou

Maaike Ouboter brak in 2013 door met het ontroerende ‘Dat Ik Je Mis’, waarmee ze mee deed aan ‘De Beste Singer-Songwriter’. Twee jaar later verscheen haar debuutalbum waarin jaren aan muziek, notities en zinsflarden uit haar opschrijfboekjes werden gedeeld. En er volgde een zeer succesvolle theatertournee. Ook in Hengelo stond zij voor een uitverkochte zaal.

Nu is Maaike terug met nieuwe liedjes, voor een nieuw album. Een nieuwe zoektocht. Naar menselijkheid. Naar de duizenden verschillende relaties die we met elkaar aangaan. Of we nu bloedverwanten zijn, of toevallige passanten. Relaties die soms pijnlijk, soms ongemakkelijk, soms hilarisch, maar vaak ook teder zijn. Wederom neemt Maaike de toeschouwer mee in haar wereld van mooie liedjes en  ontwapenende verhalen.

Informatie en kaartjes

Klik hier voor meer informatie.

www.schouwburghengelo.nl

2019-02-28 20:30:00 2019-02-28 20:30:00 Europe/Amsterdam Maaike Ouboter – Vanaf nu is het van jou Maaike Ouboter – Vanaf nu is het van jou, Beursstraat 44, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen