Evenementen
za.
28.
09

Lustrum Dichterscollectief

Wanneer
zaterdag 28 september, 13:30 tot 17:00

Waar
Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Niet Zwichten maar Dichten

Wij vieren dit eerste lustrum op zaterdag 28 september in Bibliotheek Hengelo met een feestelijk programma. Ter gelegenheid hiervan verschijnt de nieuwe poëziebundel van Isis Zengerink: ‘Maak me als was’. René Siteur, directeur van de bieb, zal deze bundel uitreiken. Dit eerste programmaonderdeel begint om 12.30 uur op het podium beneden. Het dichterscollectief presenteert zich daar samen met:

Dick Schlüter – voormalig provinciedichter
Hettie Franken – stadsdichter Hengelo
Wibo Kosters – een van de huidige vier Provinciedichters.

Het koor De Leedzangers zorgt voor een muzikaal accent. De signeersessie van de bundel begint om 13.30 uur. Om 15.00 uur start het tweede programmaonderdeel op hetzelfde podium. Dit alles deze hele zaterdag ingebed tijdens het jubileumfestival van de bibliotheek, waarin het dichterscollectief zich feestelijk onderdompelt. Voor meer informatie kijk op www.dichterscollectiefhengelo.nl.


2019-09-28 13:30:00 2019-09-28 17:00:00 Europe/Amsterdam Lustrum Dichterscollectief Lustrum Dichterscollectief, Beursstraat 34, , Hengelo
Lustrum Dichterscollectief


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen