Evenementen
ma.
01.
10

Lunchpauze-poëzie

Wanneer
maandag 1 oktober, 12:30 tot 13:30

Waar
Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Thema ‘Nieuw

Het Dichterscollectief Hengelo organiseert op de eerste maandag van de maand een poëzielunch in de Bibliotheek Hengelo Stad. Er zijn voordrachten door het Dichterscollectief, een gastdichter die eigen werk laat horen en aankomend talent krijgt een podium. Deze keer met dichter en rapper Chelsea Oost.
Het thema van deze maand is ‘Nieuw’. De gastdichter is Chelsea Oost, dichter en rapper. Aankomend talent is Ineke ten Cate en een muzikaal intermezzo wordt verzorgd door Marieke Zijlstra.

Je bent van harte welkom deze poëzielunch bij te wonen! Opgave vooraf is niet nodig. Een vrije gift wordt op prijs gesteld.

Dichterscollectief Hengelo

Het Dichterscollectief biedt een podium aan beginnende en ervaren poëzieschrijvers. Poëten die belangstelling hebben hier hun gedichten te laten horen, kunnen zich melden bij dichterscollectief.hengelo@kpnmail.nl.

www.bibliotheekhengelo.nl/actueel/agenda/992-lunchpauze-poezie

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen