Evenementen
zo.
14.
04

Lucie Štěpánová, Ksenia Kouzmenko & André Kerver

Wanneer
zondag 14 april, 16:00

Waar
Waterstaatskerk
Deldenerstraat 20
7551 AG Hengelo

Lucie Štěpánová, Ksenia Kouzmenko & André Kerver

In het voorjaar van 2018 bracht het duo Štěpánová-Kouzmenko de prachtige cd ‘whispering leaves’ uit met werk van de Tsjechische componisten Janácek, Martinů en de zelden gehoorde Pálenícek. Gerealiseerd met vele bijdragen, binnengehaald met crowdfunding via www.voordekunst.nl.

Voor dit concert wist André Kerver beide dames aan zich te binden. Dat maakt mooie combinaties mogelijk. Zo mogen we uitzien naar de klarinettrio’s van Brahms en Beethoven en een cello sonate van Martinů.

Dat wordt een mooie en innemende afsluiting van het kamermuziekseizoen.

Entree voor jeugd/CJP € 1,- voor volwassenen € 17,-

www.kamermuziek-hengelo.nl

2019-04-14 16:00:00 2019-04-14 23:59:00 Europe/Amsterdam Lucie Štěpánová, Ksenia Kouzmenko & André Kerver Lucie Štěpánová, Ksenia Kouzmenko & André Kerver, Deldenerstraat 20, , Hengelo
Lucie Štěpánová Ksenia Kouzmenko André Kerver


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen