Evenementen
do.
25.
10

Lezing: Nelleke Noordervliet

Wanneer
donderdag 25 oktober, 20:00 tot 21:30

Waar
Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Nelleke Noordervliet

Deden we het goed als opstandelingen? Waren we slim en barmhartig als machthebbers? Essayist Nelleke Noordervliet neemt ons mee in haar zoektocht en geeft zo een inkijkje in haar essay Door met de strijd. Nederland en opstand, dat in oktober in de boekhandel ligt.

Nelleke Noordervliet is de auteur van het essay voor de 15de Maand van de Geschiedenis met het thema Opstand. Noordervliets voorliefde voor geschiedenis blijkt uit diverse historische romans. Uit haar werk spreekt steeds de actualiteit van het verleden en de historiciteit van het heden. Zelf is ze enthousiast over het thema. “Vereerd nam ik de opdracht van de CPNB aan om het essay voor de Maand van de Geschiedenis te schrijven. Handenwrijvend en enthousiast begon ik het thema Opstand te verkennen. Wat een heerlijk onderwerp!”

Het essay met de titel ‘Door met de strijd’ wordt door de CPNB uitgegeven en is tijdens de Maand van de Geschiedenis, jaarlijks in oktober, in de boekhandel te koop voor € 3,50. Deze avond verzorgt boekhandel Broekhuis de boekverkoop.

Tickets

Voor meer informatie en tickets kun je kijken op de website. 

www.bibliotheekhengelo.nl/actueel/agenda/1016-nelleke-noordervliet

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen