Evenementen
do.
21.
03

Lezing Marinus van Rooij

Wanneer
donderdag 21 maart, 19:30 tot 21:30

Waar
Archeologiepand Museum Hengelo
Marktstraat 19
7551 DR Hengelo

Lezing Marinus van Rooij

Afdeling Archeologie van Museum Hengelo organiseert maandelijks een lezing over de geschiedenis van Hengelo. Aansluitend is de tentoonstelling ‘Van steppe tot Stork’ te bezoeken. Lezing ‘Oude Algemene Begraafplaats’ door Marinus van Rooij.

De geschiedenis van het gebouw aan de Bornsestraat (ingang begraafplaats) met de daarachter gelegen begraafplaats is voor veel inwoners van Hengelo in nevelen gehuld. Marinus van Rooij verzorgt een lezing, ondersteund door dia’s, over de geschiedenis van de begraafplaats. Van de spreker mag je verwachten dat hij alle ‘ins en outs’ behandeld. Zelfs details waarover u nog nooit iets gehoord of gelezen hebt, komen aan de orde. En natuurlijk staat vragen vrij. Graag zelfs, want dat geeft de lezing een interactief karakter.

Toegang €2,50

www.museumhengelo.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen