Evenementen
vr.
22.
11

Lezing: Kuieren met Eddy

Wanneer
vrijdag 22 november, 19:30 tot 19:30

Waar
Kulturhus Hasselo
Henry Woodstraat 62
7558 CP Hengelo

Kuieren met Eddy Oude Voshaar

Lezing ‘Kuieren met Eddy’. De bekende Lossenaar Eddy Oude Voshaar heeft weer mooie droogkomische verhalen in het plat over zijn belevenissen tijdens zijn wandelingen door Twente. Ook de schitterende foto’s die bij de verhalen horen, laat Eddy zien. De wandelingen met routes, de verhalen en de prachtige foto’s zijn verzameld in een nieuw boek : ‘Wandelen met Eddy’, da vanavond te koop is. Kijk voor meer informatie op www.wijkcentranoord.nl.


2019-11-22 19:30:00 2019-11-22 19:30:00 Europe/Amsterdam Lezing: Kuieren met Eddy Lezing: Kuieren met Eddy, Henry Woodstraat 62, , Hengelo
Lezing: Kuieren met Eddy


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen