Evenementen
di.
19.
02

Lezing ‘Hoe mooi is Hengelo wel niet’

Wanneer
dinsdag 19 februari, 19:30 tot 21:30

Waar
Museum Hengelo
Beekstraat 51
7551 DP Hengelo

In september 2017 verscheen het boek Hoe mooi is Hengelo wel niet. Ook vond in HeArtGallery een tentoonstelling plaats van de vergrote foto’s uit het boek. Boek en tentoonstelling waren een initiatief van de Hengelose schrijver/journalist Gijs Eijsink.
In het boek reageren 61 min of meer bekende (oud-)Hengeloërs op de vraag hoe mooi de stad wel niet is. Politici, kunstenaars, schrijvers, bekende Nederlanders, journalisten, ondernemers, topsporters en andere Hengeloërs en ex-Hengeloërs beschouwden de stad anno 2017 en wezen daarbij een locatie aan waarvan een foto is gemaakt door een gekwalificeerde Hengelose fotograaf.

Op dinsdagavond 19 februari vertellen de fotografen Nicole Tanke en Metin Yirtici over hun werk.

www.museumhengelo.nl

2019-02-19 19:30:00 2019-02-19 21:30:00 Europe/Amsterdam Lezing ‘Hoe mooi is Hengelo wel niet’ Lezing ‘Hoe mooi is Hengelo wel niet’, Beekstraat 51, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen