Evenementen
do.
15.
11

Lezing door Gerrit Welberg

Wanneer
donderdag 15 november, 19:30 tot 21:30

Waar
Archeologiepand Museum Hengelo
Marktstraat 19
7551 DR Hengelo

Maandelijkse lezingen over de geschiedenis van Hengelo

Afdeling Archeologie van Museum Hengelo organiseert maandelijks een lezing over de geschiedenis van Hengelo. Aansluitend is de tentoonstelling ‘Van steppe tot Stork’ te bezoeken.

Lezing ‘De aanleg van de Napoleonweg’ door Gerrit Welberg

De imperiale straatweg van Parijs naar Berlijn zou over Hengelo lopen. De plannen voor deze weg werden tevoorschijn gehaald nadat Napoleon was verslagen. Gerrit Welberg vertelt vooral over het traject Hengelo – Oldenzaal.

Informatie

De lezing ‘De aanleg van de Napoleonweg’ door Gerrit Welberg zal plaatsvinden op donderdag 15 november. De avond begint om 19.30 uur en zal tot ongeveer 21.30 duren.  De entree bedraagt €2,- per persoon.

www.museumhengelo.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen