Evenementen
do.
13.
12

Lezing door Gerhard Post

Wanneer
donderdag 13 december, 19:30 tot 21:30

Waar
Archeologiepand Museum Hengelo
Marktstraat 19
7551 DR Hengelo

Maandelijkse lezingen over de geschiedenis van Hengelo

Afdeling Archeologie van Museum Hengelo organiseert maandelijks een lezing over de geschiedenis van Hengelo. Aansluitend is de tentoonstelling ‘Van steppe tot Stork’ te bezoeken.

Lezing ‘Grenzen in Hengelo’ door Gerhard Post

De grenspalen op de rijksgrens kent iedereen. Minder bekend zijn de markegrensstenen en gemeentegrenspalen, die ook te vinden zijn in Hengelo. Gerhard Post gaat in op hun geschiedenis en wat er nu nog van over is.

Informatie

De lezing ‘Grenzen in Hengelo’ door Gerhard Post zal plaatsvinden op donderdag 13 december. De avond begint om 19.30 uur en zal tot ongeveer 21.30 duren.  De entree bedraagt €2,- per persoon.

www.museumhengelo.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen